Wij groeien én breiden uit, want er staat een mooi nieuw horecaseizoen voor de deur!
Daarom willen wij voor de bezorging van onze producten graag in contact komen met een creatieve, enthousiaste en representatieve

TRANSPORT-CROQUETTEUR

HEEREN VAN LOOSDRECHT bestaat nu 8 jaar en wij leveren aan meer dan 250 kwalitatieve horecabedrijven, die hun gasten alleen het allerbeste, dus topkwaliteit willen serveren. Hier, op onze website, krijg je een beeld wat wij bedoelen met topkwaliteit, wij werken met puur natuurlijke producten en daar staan we - met ons kleine team - voor 100% achter.

Functie omschrijving
In deze veelzijdige baan ben je verantwoordelijk voor de bezorging van onze producten bij horeca-bedrijven in een straal van +/- 35 km. om Loosdrecht.

De orders staan voor je klaar bij ons centrale magazijn en daar vandaan bezorg je ze netjes en correct bij onze klanten.
Waar nodig help je even met het inruimen van de vriezer en je bouwt aan een band met onze afnemers, want dat vinden wij enorm belangrijk en is ook leuk, want je bent het visitekaartje van de croquetteurs uit Loosdrecht.

En ben je commercieel ingesteld, dan heb je ook de vrijheid om eens een product aan te bevelen wat nog niet op de kaart staat bij onze klanten. Dus een leuke baan met vrijheid, gezelligeheid én verantwoording.

Ons bedrijf is  gevestigd in Loosdrecht.

Het betreft een 16-urige werkweek, voornamelijk op donderdag en vrijdag, niet in het weekend.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij een enthousiast persoon, je bent netjes, daadkrachtig, vriendelijk, service- én resultaatgericht. En niet geheel onbelangrijk, je bent een gezellige collega!

Profiel:
Minimaal MBO-niveau
Goede contactuele eigenschappen
Klantgericht, klantvriendelijk en communicatief
Flexibel, positieve instelling
Geen 9-5 mentaliteit
In bezit van rijbewijs B

Herken jij jezelf in de kwaliteit die wij uitstralen en lijkt het je een uitdaging om aan de basis te staan van de introductie van onze kwaliteitsproducten?
Stuur dan je motivatie en CV naar Jos Viester, klik hier voor een mail aan Jos.