Wij groeien én breiden uit! Daarom willen wij voor de bezorging van onze producten graag in contact komen met een creatieve, enthousiaste en representatieve

Jr. SALES- & TRANSPORT CROQUETTEUR

HEEREN VAN LOOSDRECHT bestaat nu 8 jaar en wij leveren aan meer dan 300 kwalitatieve horecabedrijven, die hun gasten alleen het allerbeste, dus topkwaliteit willen serveren. Wij werken met puur natuurlijke producten en daar staan we - met ons kleine team - voor 100% achter.

Functie omschrijving
Twee functies in één, dus lekker afwisselend. Je commerciële skills heb je nodig als je horecabedrijven bezoekt om die als nieuwe klant toe te voegen aan ons steeds groeiende klantenbestand. Wat voor beide functies belangrijk is zijn goede contactuele eigenschappen, klantgericht, vriendelijk, communicatief, flexibel en een positieve instelling. Met een rijbewijs B mag je in onze bus rijden en als je verkoopervaring hebt, dan is dat een pré.

Naast het opbouwen van een eigen klantenbestand, ben je 1 á 2 dagen per week verantwoordelijk voor de bezorging van onze producten bij horecabedrijven in een straal van +/- 35 km. om Loosdrecht.

De orders staan voor je klaar bij ons centrale magazijn en daar vandaan bezorg je ze netjes en correct bij onze klanten.
Waar nodig help je even met het inruimen van de vriezer en je bouwt aan een band met onze afnemers, want dat vinden wij enorm belangrijk en is ook leuk, want je bent het visitekaartje van de croquetteurs uit Loosdrecht.

Het betreft een 32-urige werkweek, niet in het weekend.

Voor deze functie zoeken wij een enthousiast persoon, je bent netjes, daadkrachtig, vriendelijk, service- én resultaatgericht. En niet geheel onbelangrijk, je bent een gezellige collega!

Herken jij jezelf in de kwaliteit die wij uitstralen, stuur dan je motivatie en CV naar Jos Viester, klik hier voor een mail aan Jos.