Facebook is een uitstekend middel om zonder kosten promotie te maken voor je bedrijf.

Wil je jullie volgers laten weten dat onze producten op de lunch- of borrelkaart staan, dan hebben we voor het gemak een aantal kant & klare tekstjes gemaakt, die je - eventueel met wat persoonlijke aanpassingen - gemakkelijk op Facebook kan publiceren.
Het tekstje kan je gemakkelijk kopiëren en de foto sla je op met je rechtermuisknop. Invoegen in je Facebook bericht en klaar.  

TIJDELIJK op onze borrelkaart: de WILDBITTERBAL van de croquetteurs van HEEREN VAN LOOSDRECHT. Lekker met een volle rode wijn of een (bock)biertje. Bereid met hertenstoof, chocolade, cranberries en kruidkoek. Geniet! 

Heb je bij ons het borrelgarnituur van Heeren van Loosdrecht Croquetteurs al geproefd? De HEERTJES zijn ouderwets lekkere bitterballen in de vorm van geinige mini-croquetjes en de gezellige MADAMMEKES zijn kaasbitterballetjes, met pittige boerenkaas en blokjes beenham. Alles puur natuur, een verrukkelijk borrelgarnituur!  

De ene bal is de andere niet. Maar als je de BITTERBALLEN van Heeren van Loosdrecht eenmaal hebt geproefd wil je geen andere meer. Mals scharrelrundvlees in een zijdezachte vulling, waarin je de echte bouillon ruikt. Ouderwets lekker, zonder kunstmatige smaakstoffen. Lekker bij de borrel. Alles puur natuur. Dat ruik je, dat proef je!  

Trek in een vegetarisch hapje bij de borrel? Goed nieuws! De croquetteurs van de Heeren van Loosdrecht hebben het GROENTEMANNEKE bedacht. Bereid met zuivere groentebouillon en boordevol knapperige verse groentjes. En… zo vol van smaak dat ook niet-vegetariërs er dol op zijn!

Wist je dat de HEEREN 1830 CROQUETTEN zijn vernoemd naar het jaar dat er voor het eerst een recept van ‘croquetten’ in Nederland werd ontdekt? Deze ouderwets oer-Hollandse lekkernij van  Heeren van Loosdrecht Croquetteurs staat bij ons op de kaart. Een zijdezachte vulling met puur scharrelvlees, geurige kruiden en verse groenten. Kom ze proeven en geniet!

Trek in een vegetarische lunch? Wij serveren de GROENTECROQUETTEN van de Heeren van Loosdrecht met ambachtelijk brood. Bereid met zuivere groentebouillon en boordevol knapperige verse groentjes. En… zo vol van smaak dat ook niet-vegetariërs er dol op zijn!

De liefhebbers van een garnalencroquetje noemen de GARNAALTJES van de Heeren van Loosdrecht Croquetteurs een culinaire topper. Deze borrel-croquetjes zijn rijk gevuld met 23% (!) in Nederland gepelde garnaaltjes en voor een frisse bite een knapperig groen lente-uitje. Kom er van genieten met een mooi glas wijn!