HEEREN VAN LOOSDRECHT CROQUETTEURS INTRODUCEREN WILDBITTERBAL MET CHOCOLADE.

De borrelhapjes van de Heeren van Loosdrecht zijn al sinds 2014 een vaste waarde op de borrelkaart van een steeds groeiend aantal horecabedrijven. En voor het Wildseizoen 2017/18 hebben wij de ‘Wildbitterbal met Chocolade’, gelanceerd, die bij de liefhebbers van een smakelijk en apart borrelhapje bijzonder in de smaak valt.

De wildbitterbal, culinair vormgegeven door Jos Viester en chef-kok Raimond van Bavel (Hocras Keuken), bevat naast  chocolade ook het bockbier ‘Wild Leven’ van de bierbrouwers van Hert Bier uit Putten. Geurige kruiden, rode ui, kruidkoek, gedroogde cranberries en wildstoofvlees maken de nieuwe Wildbitterbal compleet.

Jos Viester: “Het wildseizoen is voor culinaire lekkerbekken ieder jaar weer een feestje, daarom vonden wij het erg leuk toen we ons idee deelden met onze groothandels dat deze zeer positief reageerden. Het gaat goed met de horeca en dan is het gaaf om samen de gasten te verrassen met een topproduct.”   

De producten van de Heeren van Loosdrecht - verkrijgbaar bij horecabedrijven die hun gasten met passie en vakmanschap culinair verwennen - onderscheiden zich door uitsluitend gebruik te maken van puur natuurlijke ingrediënten.
----------------
Bel voor een proeverij of bestelling met Jos Viester 06 10 99 42 22 of Kevin Nieuwendijk 06 10 99 33 32